Proces

Besigtigelse

Første step handler om at få identificeret den bedst mulige løsning for ejendommen. Vores eksperter ser ejendommen igennem, og sammen finder vi den bedste placering, med de mest optimale elevatorer til ejendommen. Herefter afgiver vi et skriftligt estimeret tilbud på hele projektet. Besigtigelsen koster ikke noget. Du modtager et estimeret tilbud i prosaform, så alle kan danne sig et indtryk af opgaven, hvordan vi har tænkt os at indbygge elevatorerne og hvordan det færdige resultat kan blive så optimalt som muligt.

Byggetilladelse

MinElevator tilbyder en totalentreprise der inkluderer hele projektet fra start til slut, inklusiv ansvaret for byggesagens tekniske rådgivning. Vi tager os også af projekteringen og myndighedsbehandlingen. Det kan være en langtrukket proces at få en byggetilladelse i hus fra kommunen, men vi presser på og holder jer fuldt orienteret. I nogle tilfælde kommer der krav om ændringer, ofte i forhold til brandsikring. Det er forhold vi er opmærksomme på og holder tæt dialog med jer som kunde.

Byggeperiode

Det tager 2-3 måneder at etablere en elevator fra byggestart til aflevering. MinElevator sørger for bedste kvalitet og bedste priser til projektets udførelse. Vi samarbejder kun med markedets absolut mest velrenommerede elevatorleverandører. MinElevator sikrer, at dit elevatorprojekt forløber efter planen, til prisen og til den bedste kvalitet. MinElevator har triple AAA økonomisk garanti i ryggen fra moderselskabet MinAltan A/S.

Hør lidt mere om vores proces i videoen

Hvordan er hele processen i forhold til rådgivning og etablering? Alt det kan du høre nærmere om i videoen.