Mød DKs stærkeste hold af elevatorspecialister

Etablering af elevatorer i ældre etageejendomme kræver specialiserede kompetencer. MinElevator har kernekompetencerne in-house. Vi har egne ingeniører, projektledere og teknikere, der har landets største ekspertise i at ombygge gamle trappeskakte til topmoderne elevatorer.

Niels Aalbæk Jensen
Niels Aalbæk JensenSalg & Marketing Direktør
6 års erfaring med +1.000 besigtigelser af trappeopgange i København og Frederiksberg Tlf.: +45 40 95 03 05
Jonas Juul-Olsen
Jonas Juul-OlsenAdm. Direktør
Bygningsingeniør
Ryan Hald
Ryan HaldTeknisk chef
Brandklasse 2 certificeret Bygningsingeniør
Kåre Hansen
Kåre HansenProjektleder
+20 års erfaring som elevatormontør
Kristoffer Kureer
Kristoffer KureerArkitektprojektering
Civilingeniør
Morten Denitzen
Morten DenitzenJurist
Erhvervsjura som speciale

MinElevator samarbejder som de eneste i Danmark med verdens førende elevatorfirmaer

MinElevator samarbejder som de eneste i Danmark med verdens førende elevatorfirmaer

Det vigtigste er, at du som kunde får den bedst mulige elevatorløsning. Det kræver, at vi som totalleverandør har skabt et manøvrerum, hvor kun de allerbedste aktører i markedet spiller med.

MinElevator har samarbejdsaftaler med de førende elevatorproducenter, heriblandt KONE, OTIS, Schindler og ThyssenKrupp. MinElevator er den eneste totalleverandør i danmark, som kan tilbyde alle de absolut førende elevatormærker på markedet. Vi kan derfor tilbyde det bredeste udbud af elevatormodeller og i højeste kvalitet. Det giver en fleksibilitet som betyder, at vi kan finde løsninger i alle ejendomme, med op til 50% mere kabineplads og op til 60% højere hastighed.

De elevatorer vi kan tilbyde, har specialdesignede, pladsbesparende egenskaber og maksimal designfrihed i interiøret. Det sikrer jeres beboere en hurtig rejse med stil og komfort. I vælger selv interiør og eksteriør.

Det er en god idé at vælge en erfaren partner, som kan levere en gennemtænkt plan. Få din nye elevator installeret uden problemer, til tiden og til prisen.

Spørg Niels til råds

Vores eksperter sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning.