Mød DKs stærkeste hold af elevatorspecialister

Etablering af elevatorer i ældre etageejendomme kræver specialiserede kompetencer. MinElevator har kernekompetencerne in-house. Vi har egne ingeniører, projektledere og teknikere, der har landets største ekspertise i at ombygge gamle trappeskakte til topmoderne elevatorer.

Niels Aalbæk Jensen
Niels Aalbæk JensenSalgsdirektør
Jonas Juul-Olsen
Jonas Juul-OlsenAdm. direktør
Ryan Hald
Ryan HaldTeknisk direktør / Brandklasse 2 rådgiver
Peter Bjørn Jensen
Peter Bjørn JensenProjektchef
Morten Denitzen
Morten Denitzen Chef for HR, Jura og IT.
Nils K. Pedersen
Nils K. PedersenØkonomichef
Lone B. Johansen
Lone B. JohansenØkonomi- og lønassistent
Jacob Hjorth Jensen
Jacob Hjorth JensenStudiemedhjælper
Telefon: 40 16 61 61

MinElevator har et tæt samarbejde med KONE A/S

MinElevator samarbejder som de eneste i Danmark med verdens førende elevatorfirmaer

Det vigtigste er, at du som kunde får den bedst mulige elevatorløsning. MinElevator har et tæt samarbejde med skandinaviske KONE. Det giver en fleksibilitet som betyder, at vi kan finde løsninger i alle ejendomme, med op til 50% mere kabineplads og op til 60% højere hastighed.

De KONE elevatorer vi kan tilbyde, har specialdesignede, pladsbesparende egenskaber og maksimal designfrihed i interiøret. Det sikrer jeres beboere en hurtig rejse med stil og komfort. I vælger selv interiør og eksteriør.

Det er en god idé at vælge en erfaren partner, som kan levere en gennemtænkt plan. Få din nye elevator installeret uden problemer, til tiden og til prisen.

medarbejdere, Medarbejdere

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.