Elevatorer fra skandinaviske KONE
– til eksisterende bygninger

Den rigtige elevator til din bygning

– lad os få det til at lykkes!

Det er meget hurtigere og mindre forstyrrende at eftermontere en elevator, end man skulle tro. Fordelene er noget, beboerne lægger mærke til, bygningen bliver mere attraktiv for mulige lejere, samtidig med at den bliver mere værd. MinElevator kan tilbyde det bredeste udbud af elevatormodeller og i højeste kvalitet – blandt andet fra KONE. MinElevator kan tilbyde det bredeste udbud af elevatormodeller og i højeste kvalitet – blandt andet fra KONE. KONE elevatorer er et skandinavisk elevatorbrand og er blandt verdens førende elevatorfirmaer.

KONE elevatorer, KONE
KONE elevatorer, KONE

Det er nemmere end du tror!

Installation af en ny elevator er faktisk meget nemmere end mange andre renoveringsprojekter. Vi udfører hvert år eftermonteringer af elevatorer i tusindvis verden over – hurtigt, nemt og med et minimum af forstyrrelser for lejere og besøgende. Eftersom hvert enkelt projekt er unikt, vil vi anbefale den løsning, der passer bedst til bygningens arkitektur og kundens brugsbehov.

Vi kan installere en elevator i stort set enhver bygning. Trappeopgangens størrelse og form afgør, om elevatoren skal placeres inde i bygningen eller udenfor.

Installationsmuligheder

  • Inde i trappeopgangen med trapperne på den ene side
  • Midt i trappeopgangen
  • Som delvis erstatning af den eksisterende trappe, der forlænges uden for bygningen
  • I en formonteret skakt på en ydermur. Skakten formonteres og løftes derefter på plads, hvilket kan spare både tid og penge.
KONE elevatorer, KONE

Fordele ved at installere en KONE elevator

Øg værdien af din bygning

Installation af en elevator øger ejendommens værdi, gør den mere attraktiv for mulige købere og lejere og giver bedre tilgængelighed.

Bedre livskvalitet

En elevator gør det nemmere og hurtigere at færdes sikkert i bygningen, gør det muligt for ældre at blive boende længere i egen bolig og giver alle nemmere adgang til de øverste etager.

Samarbejde med en betroet partner

Med os som partner kan du være sikker på en problemfri eftermontering, som overholder tidsplanen og budgettet. Når elevatoren er installeret, kan vi anbefale vedligeholdelse og andre tjenester, der holder udstyret kørende i hele bygningens levetid.

KONE elevatorer, KONE
KONE elevatorer, KONE

Valg af design & finansiering

Vi kan skabe en løsning, der matcher enhver bygnings interiør og arkitektur. Du kan vælge lige det skaktmateriale, der matcher din bygnings interiør og stolens væg- og gulvmaterialer.

Designmuligheder til KONE ProSpace

Designmuligheder til KONE MonoSpace 500 og 700

Designmuligheder til KONE MonoSpace 300

I mange europæiske lande ydes der tilskud til dækning af helt op til 60-70 % af de samlede omkostninger til installation af en elevator. Beboerforeningen tager typisk et lån og finansierer tilbagebetalingen via ekstraopkrævninger. Beboerne beslutter derefter, hvordan omkostningerne skal fordeles. Vi står klar med rådgivning og et foreløbigt budget.

KONE elevatorer, KONE