Elevatordesign & elevatorinteriør

Elevatorer i ældre klassiske etageejendomme – tilpas løsningen til ejendommen

Der er et utal af variationsmuligheder. Vi anbefaler en vedligeholdelseslet løsning med børstet rustfrit stål på vægge, som matcher de automatiske skydedøre i rustfrit stål.

Du kan frit vælge, om der skal være spejl og gelænder i kabinen. Valg af gulvtype til elevatoren, loftbelysning og vægbeklædning kan matches ejendommen i farve og udtryk.

Du behøver ikke at beslutte dig for interiør design før byggetilladelsen er på plads. Først dér gennemgår vi de mange muligheder.

Vi er stolte af vores langvarige samarbejde med vores svenske partner, Åhmans, der har været førende inden for elevatorintegritet siden 1860. Deres ekspertise og håndværk har været afgørende for skabelsen af smukke og funktionelle elevatorløsninger i vores projekter.

Gennem årene har vi sammen opnået enestående resultater og leveret højkvalitets løsninger, der har imponeret vores kunder og brugere. Vi ser frem til at fortsætte dette succesfulde samarbejde og udforske nye innovative måder at forbedre elevatorindustrien på.

interiør, INTERIØR

Se løsninger til alle elevatortyper

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.