Om MinElevator

MinElevator er en del af MinGruppen, som også består af MinAltan, MinPlatform og MinRådgivning.

I hjertet af Frederiksberg har vi kontor og showroom, så vi altid kan være tæt på vores kunder. Grundet vores inhouse team bestående af 100 passionerede rådgivere, ingeniører, bygningskonstruktører, projektledere, kommunikationsfolk, jurister og montører med håndværksrelevant baggrund kan MinElevator levere en full-service entrepriseløsning og tage ansvar for hele byggeprocessen.

MinElevator blev etableret 1.maj 2019

Som del af MinGruppen med hele staben af ingeniører, jurister, administration, kommunikation, bygningskonstruktører, projektledere, elevatormontører, murere og tømrere var back-office klar fra dag 1. Allerede første år udarbejdede MinElevator tilbud for mere end 280 millioner og modtog ordrer for et to-cifret millionbeløb. MinElevator har konsolideret sig som Danmarks største entreprenør i indbygning af elevatorer i Københavns og Frederiksbergs ældre etageejendomme.

Minelevator, Om os

Niels Aalbæk Jensen er partner og salgsdirektør i MinElevator. Niels har været i elevatorbranchen i mere end 7 år og har besigtiget mere end 1.500 opgange i København og Frederiksberg. Vi møder derfor vores kunder med en enorm erfaring og branchekendskab, til gavn for alle parter.

Vores elevatornetværk er din kundefordel

Vi har et stort fokus på maximering af service til vores kunder. Som den eneste totalentreprenør i indbygning af elevatorer i ældre etageejendomme, har vi etableret et tæt samarbejde med verdens største elevatorfirmaer KONE, Schindler og Thyssenkrupp. Disse fire selskaber kan alle noget særligt. KONEs Prospace er eksempelvis helt unik i sit design og derfor ideel til etablering i hovedtrapper. Det betyder, at MinElevator kan tilbyde det bredeste sortiment af elevatorer i markedet. Vi kan derfor altid designe den bedste løsning til netop jeres ejendom under hensyntagen til de konstruktionsmæssig og arkitektoniske udfordringer der skal tages højde for.

Økonomisk sikkerhed og solid forretningssans

Vi er stolte af at være kapitalstærke og kunne stille sikkerhed og garanti. Det kan vi, fordi vi har en kapitalstærk investor Grundtvig Invest A/S i ryggen. Det er jeres sikkerhed for, at vi til enhver tid kan leve op til de økonomiske forpligtelser, der kræves i branchen.
Om det bunder i vores jyske ophav, eller om det bare er vores sunde fornuft, ved vi ikke. Men under alle omstændigheder er det en stor værdi for os at have og lave en god forretning, hvor der er garanti for, at der ikke sker noget uforudset midt i det hele.

Moderselskabet MinAltan A/S er rated af Bisnode med trippel A højeste kreditværdighed.

Minelevator, Om os

MinElevator samarbejder som de eneste i Danmark med verdens førende elevatorfirmaer

Det vigtigste er, at du som kunde får den bedst mulige elevatorløsning. Det kræver, at vi som totalleverandør har skabt et manøvrerum, hvor kun de allerbedste aktører i markedet spiller med.

MinElevator har samarbejdsaftaler med de førende elevatorproducenter, heriblandt KONE, Schindler og ThyssenKrupp. MinElevator er den eneste totalleverandør i danmark, som kan tilbyde alle de absolut førende elevatormærker på markedet. Vi kan derfor tilbyde det bredeste udbud af elevatormodeller og i højeste kvalitet. Det giver en fleksibilitet som betyder, at vi kan finde løsninger i alle ejendomme, med op til 50% mere kabineplads og op til 60% højere hastighed.

De elevatorer vi kan tilbyde, har specialdesignede, pladsbesparende egenskaber og maksimal designfrihed i interiøret. Det sikrer jeres beboere en hurtig rejse med stil og komfort. I vælger selv interiør og eksteriør.

Det er en god idé at vælge en erfaren partner, som kan levere en gennemtænkt plan. Få din nye elevator installeret uden problemer, til tiden og til prisen.

Minelevator, Om os
Minelevator, Om os
Minelevator, Om os

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning.