Om MinElevator

MinElevator er en del af MinGruppen, som også består af MinAltan, MinPlatform og MinRådgivning.

I hjertet af Frederiksberg har vi kontor og showroom, så vi altid kan være tæt på vores kunder. Grundet vores inhouse team bestående af 100 passionerede rådgivere, ingeniører, bygningskonstruktører, projektledere, kommunikationsfolk, jurister og montører med håndværksrelevant baggrund kan MinElevator levere en full-service entrepriseløsning og tage ansvar for hele byggeprocessen.

MinElevator blev etableret 1.maj 2019

Som del af MinGruppen med hele staben af ingeniører, jurister, administration, kommunikation, bygningskonstruktører, projektledere, elevatormontører, murere og tømrere var back-office klar fra dag 1. Allerede første år udarbejdede MinElevator tilbud for mere end 280 millioner og modtog ordrer for et to-cifret millionbeløb. MinElevator har konsolideret sig som Danmarks største entreprenør i indbygning af elevatorer i Københavns og Frederiksbergs ældre etageejendomme.

Minelevator, Om os

Niels Aalbæk Jensen er partner og salgsdirektør i MinElevator. Niels har været i elevatorbranchen i mere end 7 år og har besigtiget mere end 1.500 opgange i København og Frederiksberg. Vi møder derfor vores kunder med en enorm erfaring og branchekendskab, til gavn for alle parter.

Vores samarbejde med KONE A/S er din kundefordel

Som den eneste totalentreprenør i indbygning af elevatorer i ældre etageejendomme, har vi etableret et tæt samarbejde med verdens førende elevatorfirma KONE. KONEs Prospace er eksempelvis helt unik i sit design og derfor ideel til etablering i hovedtrapper. Samarbejdet med KONE betyder, at MinElevator kan tilbyde de mest rummelige og samtidig mest pladsbesparende elevatorer på markedet. Vi designer den bedste løsning til netop jeres ejendom under hensyntagen til de konstruktionsmæssige og arkitektoniske forhold.

Økonomisk sikkerhed og solid forretningssans

Vi er stolte af at være kapitalstærke og kunne stille sikkerhed og garanti. Det er jeres sikkerhed for, at vi til enhver tid kan leve op til de økonomiske forpligtelser, der kræves i branchen. Om det bunder i vores jyske ophav, eller om det bare er vores sunde fornuft, ved vi ikke. Men under alle omstændigheder er det en stor værdi for os at have og lave en god forretning, hvor der er garanti for, at der ikke sker noget uforudset midt i det hele.

Moderselskabet MinAltan A/S er rated af Bisnode med trippel A højeste kreditværdighed.

Minelevator, Om os

MinElevator har et tæt samarbejde med elevatorfirmaet KONE

Det vigtigste er, at du som kunde får den bedst mulige elevatorløsning. Det kræver, at vi som totalleverandør har skabt et manøvrerum, hvor kun de allerbedste aktører i markedet spiller med.

MinElevator har et tæt samarbejde med een af verdens førende elevatorproducenter, KONE. Vi kan derfor tilbyde den absolut højeste elevatorkvalitet med op til 50% mere kabineplads og op til 60% højere hastighed.

KONE elevatorer har specialdesignede, pladsbesparende egenskaber og maksimal designfrihed i interiøret. Det sikrer jeres beboere en hurtig rejse med stil og komfort. I vælger selv interiør og eksteriør.

Det er en god idé at vælge en erfaren partner, som kan levere en gennemtænkt plan. Få din nye elevator installeret uden problemer, til tiden og til prisen.

Minelevator, Om os

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning fra skandinaviske KONE – MinElevators elevatorleverandør.