Innovativ dørtelefoni og digitale nøgler

MinElevator hjælper ikke blot beboere til en nemmere hverdag med elevator. Vi tilbyder en holistisk løsning, hvor også dørtelefoni og automatiske døre kan indtænkes – en frem-tidssikret, innovativ og intelligent løsning.

Når du kommer hjem, bruger du blot mobilen som nøgle – med et hurtigt swipe i app’en åbner din dør. Får du gæster, swiper du blot for at åbne døren. Du kan se og tale med gæster via den mobile videodørtelefon.

MinElevator samarbejder med førende leverandører som DoorDing og Videx. En dørtelefoniløsning til én opgang koster ca. 14.000 kr.

Som beboer swiper du blot for at åbne døren for dine gæster. Du kan se og tale med gæster via den mobile videodørtelefon, når de ringer på. Når du selv kommer hjem, bruger du blot mobilen som nøgle – med et hurtigt swipe i app’en åbner din dør.

MinElevator samarbejder med KONE, DoorDing og Videx.

, DØRTELEFONI

DoorDing

Videodørtelefon og digitale nøgler i én samlet løsning på din mobiltelefon

Med DoorDing får alle beboere en digital nøgle samt en dørtelefon, hvor beboeren vil modtage video-opkald fra besøgende direkte i appen.

DoorDing er en innovativ og revolutionerende løsning baseret på smartphones. Jeres nye fælles dørtelefon består af et simpelt skilt med en QR kode (og et NFC tag), der scannes af jeres gæster med deres mobiltelefon. På telefonen kan de vælge, hvem de vil kontakte i opgangen, og efter en kort videosnak kan I åbne døren, så jeres gæster kan komme ind – alt sammen direkte fra egne mobiltelefoner.

Gæster skal ikke downloade eller installere speciel DoorDing software. De skal blot tillade, at deres telefon må benytte kamera og mikrofon til at tale med jer. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Ønsker du et tilbud på elevator inkl. en dørtelefonløsning? Kontakt MinElevator

Lad os tage en snak om dørtelefoni
Afkrydsningsfelter

Sig farvel til tunge døre og nøglebundt – og gå ikke glip af pakkeleveringer.

Det får du med en intelligent dørløsning:

  • Nem digital nøgle til dit hjem
  • Video-dørtelefoni via mobiltelefon
  • Døråbning på afstand – luk pakkeposten, håndværkeren eller rengøringshjælpen ind fra sofaen, gården eller Hawaii
  • Administration af adgange, uddeling og tilbagetrækning af digitale nøgler
  • Nem og overskuelig kommunikation med beboere
  • Enkel og hurtig installation
, DØRTELEFONI

FAQ

DoorDing er helt klart designet omkring brugen af smartphones. Der er dog dog tilføjet en række funktioner, der gør det muligt at bruge visse af de basale funktioner enten fra almindelige “feature phones” eller endog helt uden mobiltelefon. Der findes endda løsninger, der kan bruges fra de klassiske, gamle fastnet telefoner!

Som beboer vil det svare til, at du har tabt din nøgle! Til gengæld kan DoorDing installeres sammen med en eksisterende nøglebaseret løsning, så du både kan bruge din gamle nøgle og din mobiltelefon. Hvis du mister begge dele, bliver du nødt til at kontakte en af vores låsesmedspartnere for hjælp.

Som gæst kan du låne en hvilken som helst smartphone, scanne skiltet og ringe op. Det behøver ikke være fra din egen telefon.

Ja, vi kalder det “zero-touch”. Da funktionaliteten i DoorDing er baseret på brugen af din egen telefon kombineret med QR-koder eller NFC-tags behøver en bruger, gæst eller beboer ikke berøre paneler, knapper el.lign. Løsningen kan ydermere udvides med automatisk døråbning, hvis også disse dele skal gøres 100% berøringsfri.

DoorDing er optimeret til at fungere på Apple’s standard Safari browser på iOS telefoner (Apple) og Chrome eller Safari på Android telefoner.
Generelt overholder DoorDing løsningen selvfølgelig alle relevante forordninger og standarder. Herudover har UDT været i dialog med en række forsikringsselskaber og har ikke fået negative forbehold.

Ja og nej – Du kan bruge DoorDing sammen med – eller i stedet for – andre systemer. Så hvis din dør understøtter fysiske nøgler, kan du stadig bruge dem.