Projekbeskrivelse

Vodroffsvej, Frederiksberg

Elevator i bagtrappen

En boligforening på Vodroffsvej Frederiksberg har valgt at udskifte deres bagtrappe med en elevator. Til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi.

Elevator i bagtrappen er en rigtig god løsning, som ændrer minimalt på ejendommens udseende. Beboere og besøgende får niveaufri og direkte adgang til lejlighederne fra baggården. Reposerne bevares, så der bliver en fin ny baggang/entré.

Til denne ejendom er valgt en højkvalitetselevator fra KONE elevator. Grundet KONEs specialdesignede pladsbesparende elevatorer vil beboerne få en stor og rummelig kabine på hele 1150 x 900mm.

Samtidigt med valget af MinElevator til elevatorprojektet har boligforeningen også valgt søsterselskabet MinAltan til opsætning af altaner på ejendommen. Det vil samlet betyde et kæmpe løft i livskvalitet til ejendommens beboere: Hvor elevatoren skaber lige adgang for alle, skaber altanerne en udendørs oase til beboerne.

Ejendommen får sideløbende med installation af elevator udskiftet alle døre i hovedtrappen og bagtrappen med spritnye døre, der udover at være lydisolerede også er brand-, indbruds- og klimasikrede.

MinElevator og MinAltan er valgt som totalentreprenør på opgaven og står dermed for alt – fra rådgivning til byggetilladelse, montering af elevator og altaner samt servicering.

Installering af elevator og altaner påbegyndes medio 2021.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I BAGTRAPPEN

Elevator i bagtrappen

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning.