Vodroffsvej, Frederiksberg

Elevator i bagtrappen

Elevator i bagtrappen

En boligforening på Vodroffsvej på Frederiksberg har fået udskiftet deres bagtrappe med en elevator. Elevator i bagtrappen er en rigtig god løsning, som ændrer minimalt på ejendommens udseende. Beboere og besøgende har fået niveaufri og direkte adgang til lejlighederne fra baggården. Reposerne er bevaret, så alle har fået en fin ny baggang/entré. Til denne ejendom er valgt en højkvalitetselevator fra KONE. Grundet KONEs specialdesignede pladsbesparende elevatorer har  beboerne fået en stor rummelig kabine på hele 1150 x 900mm – til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi.

Nye brandsikrede lejlighedsdøre

Ejendommen er samtidigt blevet brandsikret. Det betyder, at ejendommen sideløbende med installation af elevator har fået udskiftet alle døre i hovedtrappen og bagtrappen.  De nye døre er brand-, indbruds- og klimasikrede. Æstetik og arkitektonisk udtryk er vigtigt, når man skal modernisere Frederiksbergs gamle fine ejendomme – MinElevator har leveret lejlighedsdøre, der matcher de gamle døres fine fyldninger og glaspartier.

Opsætning af altaner samtidigt med elevatormontage

Samtidigt med valget af MinElevator til elevatorprojektet har boligforeningen også valgt søsterselskabet MinAltan til opsætning af altaner på ejendommen. Elevator og altaner har samlet betydet et kæmpe løft i livskvalitet til ejendommens beboere: Hvor elevatoren giver lige adgang for alle og en nemmere hverdag, har altanerne dannet grundlag for en udendørs oase til beboerne.

MinElevator og MinAltan har stået for for alt – fra rådgivning, brandsikring og byggetilladelse til montering af elevator og altaner samt løbende servicering.

Procesbilleder – billeder på vej af færdig elevatorløsning

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I BAGTRAPPEN

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.