Projekbeskrivelse

Vodroffsvej, Frederiksberg

Elevator i bagtrappen

En boligforening på Vodroffsvej Frederiksberg har valgt at udskifte deres bagtrappe med en elevator. Til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi. Ejendommen skal samtidigt brandsikres. Det betyder, at de meget fine døre i hovedtrappen skal udskiftes til nye brandsikrede døre. I MinElevator har vi heldigvis en rigtig god løsning, idet vi har en super leverandør, der kan lave nye døre, der matcher de gamle døres fine fyldninger og glaspartier. Æstetik og arkitektoniske udtryk er vigtigt, når man skal lave nyt i Frederiksbergs gamle fine ejendomme.

Elevator i bagtrappen er en rigtig god løsning, som ændrer minimalt på ejendommens udseende. Beboere og besøgende får niveaufri og direkte adgang til lejlighederne fra baggården. Reposerne bevares, så der bliver en fin ny baggang/entré.

Til denne ejendom er valgt en højkvalitetselevator fra KONE elevator. Grundet KONEs specialdesignede pladsbesparende elevatorer vil beboerne få en stor og rummelig kabine på hele 1150 x 900mm.

Samtidigt med valget af MinElevator til elevatorprojektet har boligforeningen også valgt søsterselskabet MinAltan til opsætning af altaner på ejendommen. Det vil samlet betyde et kæmpe løft i livskvalitet til ejendommens beboere: Hvor elevatoren skaber lige adgang for alle, skaber altanerne en udendørs oase til beboerne.

Ejendommen får sideløbende med installation af elevator udskiftet alle døre i hovedtrappen og bagtrappen med spritnye døre, der udover at være lydisolerede også er brand-, indbruds- og klimasikrede.

MinElevator og MinAltan er valgt som totalentreprenør på opgaven og står dermed for alt – fra rådgivning til byggetilladelse, montering af elevator og altaner samt servicering.

Installering af elevator og altaner påbegyndes 2021.

Procesbilleder

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I BAGTRAPPEN

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning fra skandinaviske KONE – MinElevators elevatorleverandør.