St. Kongensgade, Kbh. K

Udskiftning af elevatorer

Udskiftning af nedslidte elevatorer

MinElevator skal i en ældre etageejendom i indre by udskifte to gamle elevatorer med én stor elevator. Årsagen er, at beboerne ønsker bedre kørselsstabilitet og en generelt bedre kørselsoplevelse. Eksisterende elevatorskakt vil fortsat finde anvendelse.

Rummelig og hurtig KONE elevator

For at sikre den bedst mulige elevatorløsning er valget faldet på en topmoderne KONE MonoSpace 500 DX elevator.

Elevatoren kommer til at køre med en hastighed på 1 m/s, så det kun vil tage 15 sek. at komme fra gården til 5.sal. Der vil være rigeligt plads til kørestole, både med og uden hjælper, rollatorer og op til 15 personer i den store og rummelige kabine på hele 1100 x 2000mm.

Elevatorudskiftningen vil øge komforten og nedbringe vedligeholdelsesomkostningerne væsentligt. Samtidigt bliver elevatoren klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

MinElevator valgt som totalleverandør

MinElevator er valgt som totalentreprenør på opgaven – fra rådgivning og byggetilladelse til elevatormontage og servicering.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.