Projekbeskrivelse

Sølvgade, København K

Elevator i bagtrappen

Denne superflotte hjørneejendom på Sølvgade, med udsigt over søerne, skal have udskiftet deres bagtrapper med KONE MonoSpace 500 DX elevatorer. Der bliver stop fra kælder til tagterrasse, så der er fuld tilgængelighed på alle etager. Til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi. Projektering og myndighedsbehandling er sat i gang, og vi forventer at være klar med en byggetilladelse i 2022.

Elevator i bagtrappen er en rigtig god løsning, som ændrer minimalt på ejendommens udseende. Beboere og besøgende får niveaufri og direkte adgang til lejlighederne fra baggården. Reposerne bevares, så der bliver en fin ny baggang/entré.

Til denne ejendom er valgt højkvalitetselevatorer fra KONE elevator. Grundet KONEs specialdesignede pladsbesparende elevatorer vil beboerne få en stor og rummelig kabine.

Ejendommen får sideløbende med installation af elevator udskiftet alle døre i hovedtrappen og bagtrappen med spritnye døre, der udover at være lydisolerede også er brand-, indbruds- og klimasikrede.

MinElevator er valgt som totalentreprenør på opgaven og står dermed for alt – fra rådgivning til byggetilladelse, montering af elevator.

Installering af elevatorer påbegyndes i 2022.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I BAGTRAPPEN

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning fra skandinaviske KONE – MinElevators elevatorleverandør.