Reberbanegade, Kbh. S

Elevator i bagtrappen

Elevator i bagtrappen

Beboerne i en ældre boligforening på Amager ønsker at få en nemmere hverdag med elevator. Der laves stop fra kælder til 5. sal, så der er fuld tilgængelighed på alle etager. Beboere og besøgende får således niveaufri og direkte adgang til lejlighederne fra baggården. Reposerne bevares, så alle har fået en fin ny baggang/entré. Til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi.

Elevator i bagtrappen er en rigtig god løsning, som ændrer minimalt på ejendommens udseende.

KONE elevator

Til denne ejendom er valgt en elevator fra Orona. Med den specialdesignede pladsbesparende elevator får beboerne en stor rummelig kabine med rigeligt plads til barnevogne, kørestole, både med og uden hjælper, rollatorer og op til 8 personer i den store og rummelige kabine på 1000 x 1400mm.  Elevatorhastigheden på 1 m/s betyder, at det kun vil tage 15 sek. at komme fra gården til 5.sal.

Undersøgelser viser, at en elevatorer støjer mindre end mennesker, der går på en trappe – så den støj, mange beboere kender fra trappeopgangen, vil blive kraftigt reduceret.

Elevatoren er til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi. Elevatoren giver desuden ejendommen lige adgang for alle, så gangbesværede, som ellers kunne være helt udelukket fra at bo eller besøge, får lettere adgang.

Nye brandsikrede lejlighedsdøre

Ejendommen får sideløbende med installation af elevator brandsikret ejendommen. Brandsikring betyder, at ejendommen får udskiftet alle døre i hovedtrappen og bagtrappen.  De nye døre bliver brand-, indbruds- og klimasikrede.

Elevatormontage – totalentreprise

MinElevator er totalleverandør og står således for hele elevatorprojektet – fra rådgivning, brandsikring og byggetilladelse til montering af elevator samt løbende servicering.

Fotos på vej

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.