Herluf Trolles Gade, København K

Elevator i bagtrappen

Elevator i bagtrappen

En boligforening på Herluf Trolles Gade i indre by har fået udskiftet deres bagtrappe med en elevator. Elevator i bagtrappen er en rigtig god løsning, som ændrer minimalt på ejendommens udseende. Beboere og besøgende har fået niveaufri og direkte adgang til lejlighederne fra baggården. Reposerne er bevaret, så alle har fået en fin ny baggang/entré. Til denne ejendom er valgt en højkvalitetselevator fra KONE. Grundet KONEs specialdesignede pladsbesparende elevatorer har  beboerne fået en stor rummelig kabine – til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi.

Nye brandsikrede lejlighedsdøre

Ejendommen er samtidigt blevet brandsikret. Det betyder, at ejendommen sideløbende med installation af elevator har fået udskiftet alle døre i hovedtrappen og bagtrappen.  De nye døre er brand-, indbruds- og klimasikrede.

Elevatormontage – totalentreprise

MinElevator har stået for alt – fra rådgivning, brandsikring og byggetilladelse til montering af elevator samt løbende servicering.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I BAGTRAPPEN

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.