Projekbeskrivelse

Herluf Trolles Gade, København K

Elevator i bagtrappen

En boligforening på Herluf Trolles Gade får udskiftet deres bagtrappe med en elevator. Til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi.

Elevator i bagtrappen er en rigtig god løsning, som ændrer minimalt på ejendommens udseende. Beboere og besøgende får niveaufri og direkte adgang til lejlighederne fra baggården. Reposerne bevares, så der bliver en fin stor baggang/entré.

Elevatoren bliver en højkvalitets KONE MonoSpace 300 DX elevator med stor kørselskomfort. Elevatoren kører med en hastighed på 1 m/s, så det kun tager 15 sek. at komme fra gården til 5.sal. Der bliver plads til klapvogne, kørestole, rollatorer og op til 8 personer i den store og rummelige kabine på hele 1100 x 1400mm. Med elevatoren fra KONE får foreningen den højeste kvalitetselevator på markedet. Samtidigt vil elevatoren være klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

Ejendommen får sideløbende med installation af elevator udskiftet alle døre i bagtrappen og hovedtrappen med spritnye brandsikrede døre, der udover at være lydisolerede også er brand-, indbruds- og klimasikrede.

MinElevator er valgt som totalentreprenør på opgaven og står dermed for alt – fra rådgivning til byggetilladelse, elevatormontage og servicering.

Installering af elevator påbegyndes Q2 2021.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I BAGTRAPPEN

Elevator i bagtrappen

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning.