Projekbeskrivelse

Herluf Trolles Gade, København K

Elevator i bagtrappen

En boligforening på Herluf Trolles Gade har fået udskiftet deres bagtrappe med en elevator. Til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi.

Elevator i bagtrappen var en rigtig god løsning, da den har ændret minimalt på ejendommens udseende. Beboere og besøgende har nu niveaufri og direkte adgang til lejlighederne fra baggården. Reposerne er bevaret, så alle har fået en fin stor baggang/entré.

Elevatoren er en højkvalitets KONE MonoSpace 300 DX elevator med stor kørselskomfort. Elevatoren kører med en hastighed på 1 m/s, så det tager kun 15 sek. at komme fra gården til 5.sal. Der er plads til klapvogne, kørestole, rollatorer og op til 8 personer i den store og rummelige kabine på hele 1100 x 1400mm. Med elevatoren fra KONE har foreningen fået den højeste kvalitetselevator på markedet. Samtidigt er elevatoren klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

Ejendommen fik sideløbende med installation af elevator udskiftet alle døre i bagtrappen og hovedtrappen med spritnye brandsikrede døre, der udover at være lydisolerede også er brand-, indbruds- og klimasikrede.

MinElevator er valgt som totalentreprenør på opgaven og har således stået fra alt – fra rådgivning til byggetilladelse, elevatormontage og servicering.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I BAGTRAPPEN

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning fra skandinaviske KONE – MinElevators elevatorleverandør.