Projekbeskrivelse

Gl. Kongevej, Frederiksberg

Elevator i hovedtrappen – facadeløsning

En ejerforening på Gl. kongevej på Frederiksberg skal have udskiftet deres ældre udvendige elevator – til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi.

Beboere og besøgende kan se frem til at få en topmoderne KONE MonoSpace DX elevator i Frederikberggrøn stålskakt med glaspartier. Elevatoren kører med en hastighed på 1 m/s, så det kun tager 15 sek. at komme fra gården til 5.sal. Der bliver plads til klapvogne, kørestole, rollatorer og op til 8 personer i den store og rummelige kabine på hele 1100 x 1400mm. Elevatoren lever dermed op til TYPE2 godkendelse som handicapvenlig elevator.

Med elevatoren fra KONE får foreningen den mest støjsvage elevator på markedet. Undersøgelser viser, at en elevator støjer mindre end mennesker, der går på en trappe, så den støj, mange beboere kender fra trappeopgangen, vil blive kraftigt reduceret. Samtidigt vil elevatoren være klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

MinElevator er valgt som totalentreprenør på opgaven og står dermed for alt – fra rådgivning til byggetilladelse, elevatormontage og servicering.

Installering af elevator påbegyndes medio 2022.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I HOVEDTRAPPEN

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning fra skandinaviske KONE – MinElevators elevatorleverandør.