Gl. Kongevej, Frederiksberg

Elevator i hovedtrappen – facadeløsning

Udskiftning af nedslidt elevator

En ejerforening på Gl. kongevej på Frederiksberg har fået udskiftet deres ældre udvendige elevator – den var som så mange andre ældre elevatorløsninger udtjent og kostede alt for meget at vedligeholde.

Rummelig og hurtig KONE elevator

For at sikre den bedst mulige elevatorløsning faldt valgte på en topmoderne KONE MonoSpace 500 DX elevator. Elevatortårnet består af en Frederikberggrøn stålskakt med glaspartier.

Elevatoren kører med en hastighed på 1 m/s, så det kun tager 15 sek. at komme fra gården til 5.sal. Der bliver plads til klapvogne, kørestole, rollatorer og op til 8 personer i den store og rummelige kabine på hele 1100 x 1400mm. Elevatoren lever dermed op til TYPE2 godkendelse som handicapvenlig elevator.

Med elevatoren fra KONE får foreningen den mest støjsvage elevator på markedet. Undersøgelser viser, at en elevator støjer mindre end mennesker, der går på en trappe, så den støj, mange beboere kender fra trappeopgangen, vil blive kraftigt reduceret. Samtidigt vil elevatoren være klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

Elevatorudskiftningen har øget komforten og nedbragt vedligeholdelsesomkostningerne væsentligt. Samtidigt er elevatoren klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

MinElevator valgt som totalleverandør

MinElevator blev valgt som totalentreprenør på opgaven og har dermed stået for alt – fra rådgivning og byggetilladelse til elevatormontage og servicering.

Fotos på vej

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I HOVEDTRAPPEN

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.