Vesterbrogade, Kbh. V

Elevator udvendigt

ny facade elevator på vesterbro

Udskiftning af nedslidt elevator

Som så mange ældre elevatorskakte var denne udvendige elevator på Vesterbrogade udtjent og kostede alt for meget at vedligeholde.

Huset rummer et stort arkitektfirma, men også fysioterapi. Så det var vigtigt for beboerne, at elevatoren blev af højeste kvalitet og driftssikkerhed.

Rummelig og hurtig KONE elevator

For at sikre den bedst mulige elevatorløsning faldt valgte på en topmoderne KONE MonoSpace 500 DX elevator.

Elevatoren kører med en hastighed på 1 m/s, så det tager kun 15 sek. at komme fra gården til 5.sal. Der er rigeligt plads til kørestole, både med og uden hjælper, rollatorer og op til 15 personer i den store og rummelige kabine på hele 1100 x 2000mm.

Elevatorudskiftningen har øget komforten og nedbragt vedligeholdelsesomkostningerne væsentligt. Samtidigt er elevatoren klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

MinElevator valgt som totalleverandør

MinElevator blev valgt som totalentreprenør på opgaven og har dermed stået for alt – fra rådgivning og byggetilladelse til elevatormontage og servicering.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR UDVENDIGT

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.