Gasværksvej, Kbh. V

Elevator i bagtrappen

Elevator i bagtrappen

Beboerne i en smuk ældre andelsforening på Vesterbro ønskede at få en nemmere hverdag med elevator.  Der er lavet stop fra kælder til 5. sal, så der er fuld tilgængelighed på alle etager. Beboere og besøgende har således fået niveaufri og direkte adgang til lejlighederne fra baggården. Reposerne er bevaret, så alle har fået en fin ny baggang/entré. Til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi.

Elevator i bagtrappen er en rigtig god løsning, som ændrer minimalt på ejendommens udseende.

KONE elevator

Til denne ejendom er valgt elevatormodellen KONE MonoSpace DX. Grundet KONEs specialdesignede pladsbesparende elevatorer har  beboerne fået en stor rummelig kabine. Der er således rigeligt plads til barnevogne, kørestole, både med og uden hjælper, rollatorer og op til 15 personer i den store og rummelige kabine på 1000 x 1400mm. Elevatorhastigheden på 1 m/s betyder, at det kun tager 15 sek. at komme fra gården til 5.sal.

Undersøgelser viser, at en elevatorer støjer mindre end mennesker, der går på en trappe – så den støj, mange beboere kender fra trappeopgangen, vil blive kraftigt reduceret.

Elevatoren er til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi. Elevatoren giver desuden ejendommen lige adgang for alle, så gangbesværede, som ellers kunne være helt udelukket fra at bo eller besøge, får lettere adgang.

Nye brandsikrede lejlighedsdøre

Ejendommen har sideløbende med installation af elevator renoveret gulvbelægningen i hovedtrappen og brandsikret ejendommen. Brandsikring betyder, at ejendommen sideløbende med installation af elevator har fået udskiftet alle døre i hovedtrappen og bagtrappen.  De nye døre er brand-, indbruds- og klimasikrede.

Elevatormontage – totalentreprise

MinElevator har stået for alt – fra rådgivning, brandsikring og byggetilladelse til montering af elevator samt løbende servicering.

Fotos på vej

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.