Holbergsgade, København K

Elevator udvendigt

En ejendomsbesidder i Holbergsgade er ved at få bygget en super lækker taglejlighed. Den skal selvfølgelig have elevator, både til lejlighed og tagterrasse. Vi bygger en specialdesignet elevatorskakt i gården, så man kan parkere sin bil og gå lige ind i elevatoren. Nemt, tilgængeligt og med super komfort.

KONE elevator

Det er vigtigt, at elevatoren har højeste kvalitet og driftssikkerhed. Elevatoren kører med en hastighed på 1 m/s, så det kun tager 15 sek. at komme fra gården til tagterrassen. Der bliver så rigeligt plads til kørestole, både med og uden hjælper, rollatorer, i den store og rummelige kabine. Samtidigt vil elevatoren være klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

Elevatormontage i totalentreprise

MinElevator er valgt som totalentreprenør på opgaven og står dermed for alt – fra rådgivning og byggeansøgnings til skakt- og elevatormontage samt servicering.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR UDVENDIGT

Elevator udvendigt

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.