Gentoftegade, Gentofte

Elevator i hovedtrappen

Elevator i hovedtrappen

Beboerne i Gentoftegade valgte enstemigt at få elevator i deres opgang, i hovedtrappen. De væsentligste argumenter var markant forbedret tilgængelighed, så alle kan blive boende – og desuden en fornuftig værdistigning.

KONE elevator

Beboere og besøgende har nu fået LIGE ADGANG FOR ALLE med en topmoderne KONE elevator. Elevatoren kører med en hastighed på 0,63 m/s. Grundet KONEs specialdesignede pladsbesparende elevatorer har  beboerne fået en stor rummelig kabine med rigeligt plads til kørestole, rollatorer og op til 15 personer.

Med elevatoren fra KONE får foreningen den mest støjsvage elevator på markedet. Undersøgelser viser, at en elevator støjer mindre end mennesker, der går på en trappe, så den støj, mange beboere kender fra trappeopgangen, vil blive kraftigt reduceret. Samtidigt vil elevatoren være klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

Elevatoren er til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi. Elevatoren giver desuden ejendommen lige adgang for alle, så gangbesværede, som ellers kunne være helt udelukket fra at bo eller besøge, får lettere adgang.

Nye brandsikrede lejlighedsdøre

Ejendommen er samtidigt blevet brandsikret. Det betyder, at ejendommen sideløbende med installation af elevator har fået udskiftet alle døre i hovedtrappen og bagtrappen.  De nye døre er brand-, indbruds- og klimasikrede.

Elevatormontage – totalentreprise

MinElevator har stået for alt – fra rådgivning, brandsikring og byggetilladelse til montering af elevator samt løbende servicering.

Fotos på vej

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I HOVEDTRAPPEN

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.