Projekbeskrivelse

Gentoftegade, Gentofte

Elevator i hovedtrappen

Beboerne i Gentoftegade 48 har enstemmigt vedtaget at få elevator i deres opgang. De væsentligste argumenter var markant forbedret tilgængelighed, så alle kan blive boende og en fornuftig værdistigning. Vi forventer en sagsbehandling på 4-6 måneder, så beboerne får en elevator op når sommersolen igen står højt på himlen.

Beboere og besøgende kan se frem til at få LIGE ADGANG FOR ALLE med en topmoderne KONE elevator. Elevatoren kører med en hastighed på 0,63 m/s.

Med elevatoren fra KONE får foreningen den mest støjsvage elevator på markedet. Undersøgelser viser, at en elevator støjer mindre end mennesker, der går på en trappe, så den støj, mange beboere kender fra trappeopgangen, vil blive kraftigt reduceret. Samtidigt vil elevatoren være klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

MinElevator er valgt som totalentreprenør på opgaven og står dermed for alt – fra rådgivning til byggetilladelse, elevatormontage og servicering.

Installering af elevator påbegyndes 2022.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I HOVEDTRAPPEN

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning fra skandinaviske KONE – MinElevators elevatorleverandør.