Amagerbrogade, Kbh. S

Elevatorer i 6 bagtrapper

Elevatorer i 6 bagtrapper

En stor hjørneejendom på Amagerbrogade skal i løbet af 2023 have udskiftet deres 6 bagtrapper med hurtigkørende KONE elevatorer. KONE leverer elevatorer, som kører med en hastighed på 1 m/s, så det kun tager 15 sek. at komme fra gården til 5.sal. Der bliver rigeligt plads til kørestole, både med og uden hjælper, rollatorer, barnevogne og flyttekasser i de store og rummelige kabiner. Elevatorerne giver den smukke ejendom lige adgang for alle, så gangbesværede, som ellers kunne være helt udelukket fra at bo eller besøge, får lettere adgang.

Inhouse brandklasse 2 certificerede ingeniører

MinElevator har projekteret og  indhentet byggetilladelse. I den forbindelse har vi stået for geoteknisk undersøgelse, trækprøver, miljøscreening og udarbejdelse af brandplan. Vi har al nødvendig know-how inhouse og kan derfor stå for alt indledende byggetekniske forarbejde samt byggearbejde og elevatormontage.
Du er altid meget velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig i mål med dit elevatorprojekt.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I BAGTRAPPEN

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.