Projekbeskrivelse

Amagerbrogade, København S

Elevator i bagtrappen

En stor hjørneejendom på Amagerbrogade skal have udskiftet deres 6 bagtrapper med hurtigkørende KONE elevatorer. MinElevator er i fuld gang med projekteringen, hvor der bl.a. skal foretages geoteknisk undersøgelse, trækprøver, miljøscreening og udarbejdes en brandplan. MinElevator har egen stab af ingeniører og en brandklasse 2 certificering. Vi har al nødvendig know-how inhouse og kan derfor stå for hele det byggetekniske og analysemæssige forarbejde.

Elevatorerne giver den smukke ejendom lige adgang for alle så gangbesværede, som ellers kunne være helt udelukket fra at bo eller besøge, får lettere adgang.

KONE leverer elevatorer, som kører med en hastighed på 1 m/s, så det kun tager 15 sek. at komme fra gården til 5.sal. Der bliver rigeligt plads til kørestole, både med og uden hjælper, rollatorer, barnevogne og flyttekasser i de store og rummelige kabiner.

Byggestart forventes klar i 2023.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ELEVATOR I BAGTRAPPEN

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning fra skandinaviske KONE – MinElevators elevatorleverandør.