VillaElevator

  • Fordele
  • – Præsentabel og niveaufri adgang til etagerne.
  • – Kræver ikke brandsikring af ejendommen.
  • – Sikrer, at du kan blive boende, så længe du vil.

Tilgængelighed til alle husets etager

En VillaElevator er det ideelle valg, når du har behov for tilgængelighed fra stue til 1.sal og eventuelt også kælderetagen. Serien af smarte elevatorer er det naturlige og sikre valg for dig, der har brug for assistance for at komme rundt på etagerne i dit private hjem.

En VillaElevator er en serie af elevatorer, der, i et roligt tempo, sikkert og lydløst bringer dig fra etage til etage. Elevatorerne er udført i et lyst, åbent og kompakt design, der gør, at en VillaElevator ikke ser ud af meget udefra, men er utroligt rummelige og med rigelig plads indeni. Her er ingen klaustrofobiske rum eller små elevatorer, hvor det er svært at få kørestolen og en eventuel hjælper med ind. Med VillaElevator er der god plads til alle, og I kan nyde turen rundt i bygningen fra etage til etage.

En VillaElevator kører med en hastighed på 0,15 m/s. Det er langsommere end en rigtig elevator. Men skal man kun bevæge sig mellem 1-3 etager, så er en Villavator det helt rigtige valg, både funktionelt og prismæssigt.