Gasværksvej, København V

Elevator i bagtrappe

Beboerne i en smuk ældre andelsforening på Vesterbro i København kan se frem til at få elevator i bagtrappen. Til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi.

Elevator i bagtrappen er en rigtig god løsning, som ændrer minimalt på ejendommens udseende. Beboere og besøgende får niveaufri adgang til lejlighederne. Reposerne bevares, så der bliver en lille baggang/entré.

Elevatoren bliver en KONE MonoSpace 500 DX højkvalitets elevator med stor kørselskomfort. Elevatoren kører med en hastighed på 1 m/s, så det kun tager 15 sek. at komme fra gården til 5.sal. Der bliver plads til klapvogne, indkøbsposer, kørestole, rollatorer og op til 5 personer i den store og rummelige elevatorkabine på hele 1000 x 1400mm. Med elevatoren fra får foreningen den mest støjsvage elevator på markedet. Samtidigt vil elevatoren være klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

Ejendommen får sideløbende med installation af elevator renoveret gulvbelægningen i hovedtrappen og brandsikret ejendommen. Dette sker ved at udskiftet alle døre i bagtrappen med nye døre, der udover at være lydisolerede også er brand-, indbruds- og klimasikrede. Undersøgelser viser, at en elevatorer støjer mindre end mennesker, der går på en trappe – så den støj, mange beboere kender fra trappeopgangen, vil blive kraftigt reduceret.

MinElevator er valgt som totalentreprenør på opgaven og står dermed for alt – fra rådgivning til byggetilladelse, elevatormontage og servicering.

Installering af elevator påbegyndes 2022.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.