Elevator til Engskolen

Elevator til Engskolen

RAMBØLL rådgivende ingeniører og Københavns Kommune har engageret MinElevator til at stå for indbygningen af en elevator på Engskolen på Vesterbro. Det er en specialopgave, hvor elevatoren skal op gennem bygningens etagedæk fra kælder til loft.

Den nye elevator skal sørge for tilgængelighed for alle skolens elever og besøgende. En opgradering så skolens ejendom lever op til FNs verdensmål om tilgængelighed for alle.

 

En udvendig elevator kan være den rigtige eller eneste mulige løsning. Der er flere mulige placeringer – blandt andet med landing på hovedtrappens mellemreposer.

Det betyder, at man altid vil have 8 trin op eller ned til lejlighederne. Denne løsning tilbyder derfor ikke niveaufri adgang. Det kan dog løses med stole- eller kørestolslift installeret på trappen dér, hvor der er et behov.

Den udvendige elevator kan også placeres ved køkkentrappen. Denne fjernes, og der bygges helt nye etagedæk i den fulde bredde i køkkentrapperummet. Det giver et helt nyt rum til lejligheden, som vil være ideelt som entré til elevator. Der kan dermed skabes en flot entré til lejligheden, selvom det ikke er via hovedtrappen.

Måske vil man bruge elevatorentréen i kombination med bryggersfunktioner. Der er flere muligheder. Dog er det værd at bemærke, at arealet kan medregnes til lejligheden, hvilket giver et yderligere værdiløft.

Hvad koster det at få elevator udvendigt?

Der er de simple løsninger, og så er der de mere krævende. Som udgangspunkt vil det koste mellem kr. 1,0 til 1,6 mio. at få etableret en elevator udvendigt på ejendommen.

FORDELE

  • Kræver ikke brandsikring af ejendommen.

  • Optager ikke indvendig plads – Nogle gange modsat.

  • Mulighed for en stor, handicapgodkendt elevator.

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.