St. Kongensgade 50, Kbh. K

Elevator i hovedtrappen

Elevator i hovedtrappen

Beboerne i en flot ejendom i indre by har valgt at få elevator i deres opgang, i hovedtrappen. De væsentligste argumenter var markant forbedret tilgængelighed, så alle kan blive boende – og desuden en fornuftig værdistigning.

KONE elevator

KONE elevatoren kører med en hastighed på 0,63 m/s. Grundet KONEs specialdesignede pladsbesparende elevatorer får beboerne en rummelig kabine på 600-700 x 1200mm med plads til 3-4 personer.

Med elevatoren fra KONE får foreningen endvidere den mest støjsvage elevator på markedet. Undersøgelser viser, at en elevator støjer mindre end mennesker, der går på en trappe, så den støj, mange beboere kender fra trappeopgangen, vil blive kraftigt reduceret. Samtidigt vil elevatoren være klargjort til digitale services og brugervenlig kommunikation.

Elevatoren bliver til gavn for både beboernes livskvalitet og ejendommens værdi. Elevatoren giver desuden ejendommen lige adgang for alle, så gangbesværede, som ellers kunne være helt udelukket fra at bo eller besøge, får lettere adgang.

Nye brandsikrede lejlighedsdøre

Ejendommen bliver samtidigt brandsikret. Det betyder, at ejendommen sideløbende med installation af elevator får udskiftet alle døre i hovedtrappen og bagtrappen. De nye døre er brand-, indbruds- og klimasikrede.

Elevatormontage – totalentreprise

MinElevator står for alt – fra rådgivning, brandsikring og byggetilladelse til montering af elevator samt løbende servicering.

Fotos på vej

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste elevatorløsning. Hvad koster en elevator? Hvilke elevatorløsninger er der? Få et tilbud på elevator – book en gratis besigtigelse af ejendommen.