Løsninger

Den rigtige løsning

Hos MinElevator er vi bevidste om, at myldretiden i en beboelsesejendom er, når folk tager afsted om morgen og kommer hjem om aftenen. Elevatorer kan hjælpe dig med at planlægge efter dette. Resultatet er komfortabel transport af mennesker, der lever i den virkelige verden.

Komfortabel elevator

Beboere vil værdsætte den hyggelige atmosfære, som elevatorer tilbyder. Kabinens belysning, inventar og farver matcher din bygnings arkitektur. Kørekomfort og ro på daglig basis. MinElevator har altid den rigtige løsning til etageejendomme og beboelse.

Miljørigtig elevator

Du kan altid være sikker på, at en elevator fra MinElevator er sikker og miljøvenlig. Den indeholder ingen skadelige materialer eller skadelige organiske stoffer. Der er sørget for energieffektiv teknologi både ved standby, og når elevatoren er i brug. Og du kan spare endnu mere med regenerative drivsystemer. Elevatoren sender strøm tilbage til elnettet, som så kan bruges andre steder i bygningen.

Elevator i køkkentrappe

Elevator i køkkentrappen er en løsning, der skaber niveaufri adgang til lejlighederne direkte fra baggården. Reposer bevares og bliver til en lille entré foran elevatoren.

Elevator i hovedtrappe

Elevator i hovedtrappen er forholdsvist enkelt at etablere, hvis der er den nødvendige plads. Er der ikke nok plads, og trappen er min. 280 cm bred, kan vi reducere bredden på trappeløbene og gøre plads til elevatoren.

Elevator udvendig

Elevator på facaden med adgang til hovedtrappen er en fin mulighed. Du kan også sætte den “udenpå” køkkentrappen og ombygge køkkentrappen til store nye forrum/entréer til elevatoren.

Interiør

Der er et utal af variationsmuligheder. Vi anbefaler, at du overvejer en så vedligeholdelseslet løsning som mulig. Børstet rustfrit stål er nemt at have med at gøre ligesom de automatiske skydedøre typisk er i børstet stål.

VillaElevator

Har du brug for at komme fra stuen til 1.sal eller måske til kælderen? Så er en villaelevator ideel for dig. Den er stor nok til en kørestol og skaber dermed fuld tilgængelighed til alle etager for den gangbesværede.

Trådløs dørtelefonsystem

Nu kan din hoveddør, elevator og informationsskærme integreres i ét system, der gør det nemt og bekvemt at komme hjem.

Trappelifte

Der findes flere gode løsninger til at sørge for tilgængelighed for gangbesværede og kørestolsbrugere. Tjek nogle af de bedste løsninger her.